Over Casanova Milano

Shop uw stijlvolle herenmode bij: Casanova Milano te Utrecht. Herenmode voor elke man. De nieuwste modetrends uit Italië, Duitsland en Engeland. Naast de enorme collectie NON IRON, STRIJKVRIJE (100% ecologisch en biologisch katoen) OVERHEMDEN, SHIRTS vindt u in de winkel ook de nieuwste trends van de knitted-shirts, pakken, kostuums, suits, broeken, chino’s, jeans, riemen, schoenen, unieke en exclusieve manchetknopen en andere accessoires voor elke man. Van eigentijds klassiek tot hip en trendy, en van zakelijk, business tot vrijetijd, casual en ook een ruim aanbod voor een bruidegom voor al uw trouw, bruiloft pakken en accessoires. Wanneer u op zoek bent naar een speciaal pak, kostuum, suits, kan dit een moeilijke taak zijn. Vaak is een standaard confectie pak, kostuum, suits nét niet wat u zoekt voor een bepaalde gelegenheid. Bij Casanova Milano kunt u niet alleen terecht voor een ruim assortiment aan confectie pakken, kostuums-suits, u bent bij ons ook aan het juiste adres voor pakken, kostuums-suits op maat (tailor made). Samen met u bespreken wij uw wensen en eisen voor uw perfecte pak, kostuum, suit op maat. Welke stof, model kleur vindt u het mooist uit de collectie wat er beschikbaar is? Op deze klantgerichte manier zorgen wij ervoor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw droom pakken, kostuums wat uniek gemaakt is voor u. Na een afspraak met ons gemaakt te hebben plannen wij een geschikte datum en tijd voor beide om in de zaak waar dan alles opgemeten en doorgenomen wordt. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid aan om bij uw thuis langs te komen of in een plaatselijk hotel de afspraak te houden zodat de vakkundige tailor van Casanova Milano de maten kan opmeten en de stoffen met u uit te kiezen, de modellen, ontwerpen uit te kiezen etc. Zodra uw pak, kostuum, suit binnen is krijgt u van ons het bericht om langs te komen om uw eigen unieke maatpak, kostuum, suit door te passen. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen via email, whatsapp of telefonisch te bellen!Alle overhemden, shirts worden gemaakt van 100% BIOLOGISCH & ECOLOGISCH KATOEN zonder toevoegingen van chemicaliën. Voor de lange mannen hebben we naast de standaard mouwlengte ook EXTRA LANGE MOUWLENGTE, MOUWLENGTE7 ( mouwlengte zeven ) in onze collectie!Diverse A-merken van o.a.: HugoBoss, Strellson, Olymp, Profuomo, Marvelis, Roberto Salvatore, Alberto Pants, Marutti, Digel, Benvenuto, etc. info@casanovamilano.nl https://www.instagram.com/casanovamilano_official/ https://www.facebook.com/casanovamilano.nl/

Shop uw stijlvolle betaalbare herenmode bij: Casanova Milano te Utrecht. Hoge kortingen op al uw herenkleding, herenmode voor elke man. De nieuwste modetrends uit Italië, Duitsland en Engeland. Wanneer u op zoek bent naar een speciaal pak, kostuum, suits, kan dit een moeilijke taak zijn. Vaak is een standaard confectie pak, kostuum, suits nét niet wat u zoekt voor een bepaalde gelegenheid.
Bij Casanova Milano kunt u niet alleen terecht voor een ruim assortiment aan confectie pakken, kostuums-suits, u bent bij ons ook aan het juiste adres voor pakken, kostuums, suits op maat (tailor made). Samen met u bespreken wij uw wensen en eisen voor uw perfecte pak, kostuum, suit op maat. Welke stof, model kleur vindt u het mooist uit de collectie wat er beschikbaar is? Op deze klantgerichte manier zorgen wij ervoor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw droom pakken, kostuums wat uniek gemaakt is voor u. Na een afspraak met ons gemaakt te hebben plannen wij een geschikte datum en tijd voor beide om in de zaak waar dan alles opgemeten en doorgenomen wordt. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid aan om bij uw thuis langs te komen of in een plaatselijk hotel de afspraak te houden zodat de vakkundige tailor van Casanova Milano de maten kan opmeten en de stoffen met u uit te kiezen, de modellen, ontwerpen uit te kiezen etc. Zodra uw pak, kostuum, suit binnen is krijgt u van ons het bericht om langs te komen om uw eigen unieke maatpak, kostuum, suit door te passen. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen via email, whatsapp of telefonisch te bellen!
Alle overhemden, shirts worden gemaakt van 100% BIOLOGISCH & ECOLOGISCH KATOEN zonder toevoegingen van chemicaliën. Voor de lange mannen hebben we naast de standaard mouwlengte ook EXTRA LANGE MOUWLENGTE, MOUWLENGTE7 ( mouwlengte zeven ) in onze collectie!
Diverse A-merken van o.a.: HugoBoss, Strellson, Olymp, Profuomo, Marvelis, RobertoSalvatore, AlbertoPants, Marutti, Digel, Benvenuto, etc.
info@casanovamilano.nl
www.casanovamilano.nl
https://www.instagram.com/casanovamilano_fashion/
https://www.facebook.com/casanovamilano.nl/
Casanova Milano
tailoring in Italy