Pakken op maat

Wanneer u op zoek bent naar een speciaal kostuum, kan dit een moeilijke taak zijn. Vaak is een pak nét niet wat u zoekt voor een bepaalde gelegenheid. Bij Casanova Milano kunt u niet alleen terecht voor een ruim assortiment aan pakken en kostuums. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor pakken en kostuums op maat.

Samen met u bespreken wij uw wensen en eisen voor uw pak op maat. Welke kleur vindt u het mooist? Van welke stof moet het pak gemaakt zijn? In een persoonlijk gesprek laten wij u alle mogelijkheden zien op het gebied van maatwerk. Wanneer het pak ontworpen is, meten wij uw exacte maten en zorgen wij voor de perfecte pasvorm. Het pak wordt dan vervolgens zorgvuldig met de hand gemaakt. Op deze klantgerichte manier zorgen wij ervoor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw pakken op maat.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om bij u langs te gaan in een plaatselijk door u gekozen hotel, om de maten en modellen door te passen en te bespreken na een gemaakte afspraak tussen u en de vakkundige tailor van Casanova Milano.