Stomerij en Vermaak Service

Casanova Milano biedt ook als extra service Kleding stomerij-service en Kleding vermaak-service aan voor al uw (dames en heren) kleding/textiel. Bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatief goede stomerij, drycleaning? Zoek niet verder. En breng uw kleding-textiel zelf langs bij Casanova Milano in de zaak. Wij reinigen voor gezinnen en professionals met een drukke baan om tijd te winnen door het bieden van een kwalitatief en snelle service, doordat er bij Casanova Milano tussen 10:30 uur en 19:00 uur de spullen gehaald en gebracht kunnen worden. Ons doel is om een betrouwbare dienst aan te bieden en volledige klanttevredenheid te garanderen, zodat onze klanten, ons blijven aanraden aan vrienden, familie en collega’s.

Prijslijst voor stomerij-service Casanova Milano

Vanaf 01-01-2020

Casanova Milano biedt ook als extra service Kleding stomerij-service en Kleding vermaak-service aan voor al uw (dames en heren) kleding/textiel. Bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatief goede stomerij, drycleaning?

Zoek niet verder. En breng uw kleding-textiel zelf langs bij Casanova Milano in de zaak.

Wij reinigen voor gezinnen en professionals met een drukke baan om tijd te winnen door het bieden van een kwalitatief en snelle service, doordat er bij Casanova Milano tussen 10:30 uur en 19:00 uur de spullen gehaald en gebracht kunnen worden.

Ons doel is om een betrouwbare dienst aan te bieden en volledige klanttevredenheid te garanderen, zodat onze klanten, ons blijven aanraden aan vrienden, familie en collega’s.

Pantalon: € 7,00
Colbert: € 7,00
Kostuum/pak 2dlg: € 12,00
Overhemd/Shirt: € 6,00
Vest/Gilet: € 7,00
Pullover/Trui: € 7,00
Mantel/Overjas: € 12,00
Stropdas/das: € 6,00
Alle prijzen zijn incl. BTW
Voor spoed-werk(vanaf 48 uur) komt er een extra
toeslag van € 5,00 boven de genoemde prijzen er extra bij.
U dient zelf (1x per week) uw kleding te brengen en een week later weer zelf af te halen bij Casanova Milano in de zaak.
Al het werk wordt vakkundig uitgevoerd door erkende vakmensen in Nederland.
Alle reinigingsmiddelen zijn milieuvriendelijk en niet schadelijk voor mens en milieu!
Casanova Milano
Oudkerkhof 18
3512 GK  Utrecht
info@casanovamilano.nl
www.casanovamilano.nl